=

Dr. Buzatu Irenne

Medic primar dermatologie

Luni, Miercuri, Vineri: 09:00 – 16:00

Dermatologie este o ramura a medicinei care se ocupa de diagnosticarea si tratarea afectiunilor cutanate, anexelor pielii (par, unghii) si a mucoaselor adiacente (cavitate bucala si organe genitale).

Diagnosticul corect in dermatologie implica de multe ori o serie de investigatii si analize amanuntite

Dermatoscopia este o  investigație esențială în dermatologie  prin care se investighează și diagnostichează diversele formațiuni de la nivelul pielii, precum nevii pigmentari, tumorile benigne sau cele maligne. Aceasta se realizează cu ajutorul instrumentului numit dermatoscop.

Dermatoscopia este singura metodă prin care pot fi depistate la timp modificările îngrijorătoare ale alunițelor și poate depista la timp formațiunile canceroase. Analiza microscopică, până la o mărire de 70 ori a alunițelor permite evaluarea în detaliu a celulelor / melanocitelor și a modului în care sunt aranjate.
Printre cele mai frecvente afectiuni dermatologice se numara: acneea, alergiile cutanate, alopecia, arsurile solare, calvitia precoce, dermatitele, eczema, eritemul, eruptiile cutanate, foliculita, furunculul, hemangioamele cutanate, hirsutismul, keratozele, lipomul, matreata, micozele cutanate, negii, panaritiul, pitiriazis, psoriazis, rozaceea, ulcerațiile, unghia incarnata, vitiligo, zona zoster.

În clinica noastră sunt disponibile următoarele servicii:

  • Consult de specialitate
  • Dermatoscopie
  • Examinare cu lampa Wood

Programare la Dr. Buzatu Irenne

Centrul Klass

Date de contact

Adresă: Piata Axente Sever nr. 2, Timișoara

Telefon Fix: +4 0256 489 789

Telefon Mobil: +4 0729 047 740 

Email: receptie@centrulklass.ro

Program Centrul Klass: Luni-Vineri 08:00-20:00

Programare Online Centrul Klass Timisoara aici