=

Dr. Laitin Mihail

Medic primar ortopedie si traumatologie

Marti si Joi: 10:00 – 17:00

Problemele musculo-scheletice ale unui copil sunt diferite de cele ale unui adult. Deoarece copiii sunt in continua crestere, raspunsul organismului la rani, infectii si deformari poate fi cu totul altul decat ceea ce s-ar vedea la o persoana adulta.

Uneori, ceea ce se crede ca este o problema la un copil este doar o variatie de crestere care se va rezolva cu timpul. Un bun exemplu in acest sens este intrarea in copilarie. Unele dintre problemele pe care le au copiii cu oasele si articulatiile lor datorate cresterii nu apar nici la adulti. In plus, evaluarea si tratamentul unui copil sunt de obicei destul de diferite decat pentru un adult – chiar si pentru aceeasi problema.

Ortopedia pediatrica diagnosticheaza, trateaza si gestioneaza problemele musculo-scheletice ale copiilor, cum ar fi:

  • Deformitatile membrelor si ale coloanei vertebrale, observate la nastere sau mai tarziu in viata (picior, scolioza, diferente de lungime a membrelor);
  • Anomalii de mers;
  • Oase rupte;
  • Infectii si tumori osoase sau articulare;
  • Scolioza pediatrica.

În clinica noastră sunt disponibile următoarele servicii:

  • Diagnosticul și tratamentul malfomațiilor ortopedice congenitale (luxația de șold, piciorul strâmb congenital, defomările congenitale ale coloanei sau ale membrelor, etc.)
  • Diagnosticul și tratamentul afecțiunilor ortopedice dobândite (piciorul plat, plat-valg, genu valgum, durerile “de creștere”, deformările coloanei vertebrale: cifoze , scolioze etc.)
  • Diagnosticul si tratamentul patologiei osoase traumatice (fracturi, entorse, luxații etc.) inclusiv imobilizări gipsate

Programare la Dr. Laitin Mihail

Centrul Klass

Date de contact

Adresă: Piata Axente Sever nr. 2, Timișoara

Telefon Fix: +4 0256 489 789

Telefon Mobil: +4 0729 047 740 

Email: receptie@centrulklass.ro

Program Centrul Klass: Luni-Vineri 08:00-20:00

Programare Online Centrul Klass Timisoara aici