Luni-Vineri 08:00-20:00 Parteneri:
Telefon: 0256 489 789; Contact

Parteneri

Ne bucuram sa avem parteneriate cu societati care, la fel ca si noi, pun in centrul intereselor calitatea si diversitatea serviciilor oferite pacientilor.

Allianz_Tiriac_logo-brosuri1. Allianz-Tiriac ofera la ora actuala o gama completa de produse si servicii de protectie si planificare financiara, pe toate segmentele de asigurari – auto, bunuri, raspundere, viata, sanatate, dar si in domeniul administrarii pensiilor private.

Definitoriu pentru succesul Allianz-Tiriac Asigurari a fost echilibrul pastrat, in permanenta, intre ritmul de dezvoltare si siguranta financiara a companiei. Am pus clientul in centrul preocuparilor noastre, dezvoltand produse si servicii adaptate, performante si flexibile.

Inca de la inceput, una din preocuparile constante ale Allianz-Tiriac s-a concentrat in directia dezvoltarii unor produse si servicii la cele mai inalte standarde de calitate.

www.allianztiriac.ro

sigla signal iduna2. SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE – companie de asigurari de origine germana, cu peste 100 de ani de traditie in asigurari de sanatate, in Europa, se concentreaza pe facilitarea accesului asiguratilor la sistemul medical privat, prin specializarea in asigurari de sanatate- este unul dintre partenerii nostri de nadejde.

Centrul nostru medical se numara printre centrele medicale care asigura o gama larga de servicii medicale de la medicina de familie, recoltare de analize, fizioterapie, servicii medicale clinice pentru multe specialitati si nu in ultimul rand, servicii stomatologice.

Conceptul care sta la baza gamei de servicii pe care le acordam, a tinut si tine cont de faptul ca pacientul/asiguratul sa gaseasca in acelasi loc cat mai multe servicii pentru a economisi timpul foarte pretios pentru fiecare dintre noi, alaturi de o echipa de medici profesionisti si echipamente medicale corespunzatoare.

www.signal-iduna.ro

3. EXCELLAB Timisoara.

Excellab este un laborator de analize medicale din Timisoara, avand specialisti, aparatura si cunostinte de specialitate care sa garanteze faptul ca analizele si investigatiile efectuate sunt fara erori.
– Laboratorul Excellab efectueaza urmatoarele tipuri de analize medicale si investigatii:
biochimie;
hematologie;
imunologie;
microbiologie;
parazitologie.