Despre noi

Incepand cu anul 2003 s-a infiintat Centrul Medical Klass – activitatea medicala de debut fiind recuperare – reabiliatare(fizioterapie). Aceasta disciplina medicala de cele mai multe ori necesita investigatii medicale suplimentare pentru o diagnosticare corecta.

Pentru a usura accesul la investigatii suplimentare in fiecare an ne-am dezvoltat activitatea adaugand noi servicii.

Conceptul care sta la baza gamei de servicii pe care le acordam, a tinut si tine cont de faptul ca pacientul/asiguratul sa gaseasca in acelasi loc cat mai multe servicii pentru a economisi timpul foarte pretios pentru fiecare dintre noi, alaturi de o echipa medicala dedicata nevoilor pacientilor.

Acum oferim o gama larga de servicii medicale bazate pe suport tehnic de generatie noua in conditii de siguranta si confort cu respect pentru timpul pacientului (servicii de la analize de laborator- medicina de familie- servicii clinice – stomatologie, etc. in acelasi loc) si nu in ultimul rand cu costuri cat mai mici pentru pacient (servicii in contract cu Casa Asigurării de Sănătate).

Ne bucuram sa avem parteneriate cu societati care, la fel ca si noi, pun in centrul intereselor calitatea si diversitatea serviciilor oferite pacientilor cum sunt ALLIANZ TIRIAC, SIGNAL IDUNA, EUROINS, OMNIASIG, ME-DOC.

Toate în slujba pacientului!

Centrul Klass

Date de contact

Adresă: Piata Axente Sever nr. 2, Timișoara

Telefon: +4 0256 489 789

Telefon: +4 0729 047 740 

Email: office.centrulklass@gmail.com

Program clinică: Luni-Vineri 08:00-20:00