Luni-Vineri 08:00-20:00 Parteneri:
Telefon: 0256 489 789; Contact

Salina

salinaSalina este solutia problemelor tale pentru afectiunile pulmonare si nu numai,  acum mai accesibila.

Abonament salina care include 10 sedinte de haloterapie, consultatie la medicul specialist pneumolog si spirometrie la suma de 150 ron

Efectele benefice ale unei cure de haloterapie se mentin timp de 6-12 luni sau chiar mai mult, fiind demonstrate prin studii clinice in Anglia,Rusia,Germania,Estonia si Canada.

Iata doar cateva din efectele aerosolilor salini:

  • imbunatateste curatarea tractului respirator;
  • fluidizeaza si reduce mucozitatile nazale;
  • scade vascozitatea sputei;
  • reduce frecventa acceselor de tuse;
  • are efect bactericid si bacteriostatic asupra florei microbiene patogene din sistemul respirator;
  • scade numarul neutrofilelor si al bacteriilor, crescand numarul macrofagelor alveolare ce au rolul de a distruge bacteriile;
  • stimuleaza dezvoltarea florei normale din tractul respirator ce are rol de protectie in cazul unor viitoare infectii;
  • reduce nivelul imunoglobulinei E in cazul pacientilor astmatici.

Frumusete:

In cadrul sedintelor de haloterapie, mineralele pe care le contine sarea din salina vor ajuta la curatarea si detoxifierea pielii.

Sanatatea corpului:

Sarea contine fier (previne anemia si creste imunitatea), calciu (bun pentru sistemul osos), magneziu (necesar in functionarea normala a sistemului nervos si cel muscular), seleniul (previne distrugerea celulelor de catre radicali liberi), litiul (reduce nivelul chimicalelor din corp), mangan (ajuta la formarea cartilagiilor si la mentinerea sanatatii pielii) etc.

Durata sedintei:

O sedinta de 45 de minute echivaleaza cu 3 zile petrecute la malul marii. Se incepe treptat, pentru acomodarea pacientului cu mediul salin, prima sedinta fiind de 30 de minute,a doua de 40 de minute si din a 3-a sedinta de haloterapie, atingandu-se cele 45 de minute cu care se continua pana la sfarsitul sedintelor recomandate.

Durata tratamentului:

In functie de diagnosticul fiecarui pacient se stabileste numarul sedintelor. In pincipiu, acestea variaza intre 10 si 30 de sedinte. Dupa 3-7 zile de cura  incepe expectorarea. Efectele haloterapiei se prelungesc pana la 6-12 luni, iar cura se poate repeta dupa3-6 luni.

Conditii pentru rezultate eficiente:

Pentru a avea efecte terapeutice bune, sedintele de haloterapie trebuie facute zilnic, cu intrerupere de maxim de 2 zile.