Luni-Vineri 08:00-20:00 Parteneri:
Telefon: 0256 489 789; Contact

DetoxSPA

detox-spaDetox SpaA�este un aparat profesional de detoxifiere a organismului care are la baza principiul tratamentului prin ioni, intr-o maniera simpla si placuta. Aparatul de detoxifiere Detox Spa accelereaza detoxifierea naturala a organismuli si ajuta la slabit.

Cum functioneaza detoxifierea cu Detox Spa?

In recipientul cu apa calduta al acestui aparat profesional de detoxifere este generat un flux de ioni pozitivi si negativi, acestia creeaza un camp ionic ce accelereaza procesele naturale de detoxifiere. Particulele de impuritati si toxine sunt incarcate la randul lor pozitiv sau negativ, fiind atrase astfel spre exteriorul corpului. Detoxifierea este asigurata si vizibila.

Cura de detoxifiere

Daca pana acum am fost obisnuiti ca detoxifierea organismului sa presupuna diete drastice … la CENTRUL KLASS solutiile de detoxifiere sunt placute si eficiente.
DetoxSpa este un aparat de detoxifiere ce ajuta in mod interactiv organismul sa elimine toxinele acumulate prin stilul de viata sedentar. Din vremuri stravechi medicina orientala sustine ca detoxifierea organismului se realizeaza prin intermediul canalelor de comunicare de la nivelul talpilor.

Detoxifierea organismului cu DetoxSpa

DetoxSpa este un aparat de detoxifiere a organismului ce nu presupune din partea ta decat sa astepti ca procesul natural de detoxifiere sa fie accelerat si nimic mai mult.
Picioarele a�� tocmai ele care ne suporta greutatea corpului zi de zi, o viata intreaga, detin secretul. La nivelul talpilor picioarelor se incheie drumul canalelor de comunicare ale organelor interne. DetoxSpa urmareste aceste canalele si le accelereaza activitatea. Fluxul de ioni generat de DetoxSpa rezoneaza cu organele corpului si atrage particulele de toxine, metale grele si impuritati, pana la nivelul talpilor pentru a le elimina pe aceste cai.

Cum se manifesta detoxifierea?

Prin detoxifierea organismului se produce colorarea apei in diferite nuante. Verde/galben este dovada detoxifierii rinichilor si tractului urinar in timp ce culorile maro si negru identifica detoxifierea ficatului si vezicii biliare. Fulgii de culoare neagra sunt metalele grele-nocive eliminate, iar rosu indica toxine purtate in circuitul sangvin. Portocaliul iti arata ca pana si toxinele depozitate in articulatii sunt eliminate din corp.

Datorita actiunii sale prelungite de detoxifiere (merita retinut ca procesul de detoxifiere a organismului continua pe caile clasice chiar si la 48 de ore dupa incheierea tratamentului), sistemul imunitar se reface repede si isi revine la parametrii normali de functionare intr-un timp a�� record!
Substantele toxice acumulate in organism de-a lungul timpului sunt a�?atrasea�? spre exterior si usor eliminate gratie celor peste 2000 de pori intalniti la nivelul talpilor. Prin detoxifierea organismului lasi in urma semnele de oboseala, te simti revigorat, reenergizat, dormi mai bine si te poti concentra pe aspectele mai importante ale vietii. Detoxifierea este solutia ideala pentru un corp sanatos.
Indiferent daca nu te simti in apele tale sau ai exagerat cu mancarea si vrei sa iti revigorezi organismul, detoxifierea este un proces important pentru curatarea organismului.

Efecte:

 • Detoxifierea accentuata a organismului;
 • Reducerea cantitatii de toxine din corp;
 • Activarea functiilor metabolice si circulatorii;
 • Imbunatatirea functiilor ficatului si rinichilor;
 • Intarirea sistemului imunitar;
 • Reducerea starilor de insomnie pana la disparitie;
 • Reducerea durerilor, inflamarilor, edemelor si aglomerarilor toxice cronice.

Durata de tratament este de 30 de minute pentru adulti, 15 minute pentru copiii intre 5 si 15 ani si 10 minute pentru copiii sub 5 ani.

Contraindicatii:

 • Tratamentul nu este recomandat daca persoana se afla sub controlul medical;
 • implanturi electrice (pacemaker cardiac) sau metalice;
 • epsisoade epileptice sau psihotice;
 • sarcina;
 • transplant renal;
 • persoane aflate in tratament de chimioterapie sau radioterapie;
 • diabet;
 • persoane cu rani deschise la nivelul talpilor;

Cum functioneaza detoxifierea prin ionizare?

In timpul sedintei, bobina emite un mic flux de curent electric de 1.2-1.8 Amperi in apa calduta, favorizand formarea de hidrogen (H+), sodiu(Na+), cloruri(Cl+) si ioni de hidroxid (OH-). Concentratia ridicata de ioni se ataseaza de toxine neutralizandu-le si permitand corpului sa le elimine mai rapid, prin cele 2000 de cai de comunicare cu organele pe care le prezinta talpa piciorului.

Cat de dese pot sa fie sedintele de detoxifiere?

Pentru inceput este aceptata si o detoxifiere la fiecare 72 de ore . Dupa 5- 10 sedinte, puteti reduce chiar si la o singura sedinta pe saptamana. Un tratament complet dureaza 14 sedinte, apoi se poate realiza cate o sedinta pe luna.