Luni-Vineri 08:00-20:00 Parteneri:
Telefon: 0256 489 789; Contact

Modelare Corporala

modelare corporala

Cavitatia

Cavitatia a�� liposuctie virtualaa�� reprezinta o alternativa nechirurgicala de remodelare corporala a liposuctiei traditionale, de eliminare a grasimilor localizate.

Mai multe

Vacuum

Terapia cu vacuum stimuleaza mecanismele proprii ale corpului in lupta cu celulita mai eficient decat oricare alt tratament. Vacuumul trateaza tesutul conjunctiv cutanat si subcutanat, tintind celulita si favorizand eliminarea toxinelor.

Mai multe

Masti corporale

Tipurile de masti corporale sunt:

  1. a�? la calda�? in patura electrica cu alge marine, cu parafango sau ciocofango, cu extrat de simbure de strugure etc.
  2. a�? la rece a�? pentru persoanele cu probleme de circulatie periferica (vase sparte, varice, etc). Scopul lor fiind acelasi, de eliminarea celulitei.

Mai multe

Masaj anticelulitic si relaxare

Masajul de relaxare este un masaj general, al intregului corp, care are ca scop eliminare rapida a oboselii, relaxarea musculara si generare a unei stari generale bune. Este extrem de eficient in cazul starilor de oboseala accentuata. Masajul nu este unul brutal sau dureros asa ca va puteti lasa corpul a�zsa pluteascaa�?.

Mai multe

DetoxSPA

Detox Spa este un aparat profesional de detoxifiere a organismului care are la baza principiul tratamentului prin ioni, intr-o maniera simpla si placuta. Aparatul de detoxifiere Detox Spa accelereaza detoxifierea naturala a organismuli si ajuta la slabit.

Mai multe

Sauna

Sauna reprezinta o baie in doua faze, in care alterneaza o incalzire si o racire. Temperatura aerului in incaperea saunei este cuprinsa intre 80 si 120 grade, iar umiditatea relativa intre 5 si 15%. Pentru o sedinta se practica 1-3 sederi in sauna, cu o durata de 8-12 minute fiecare, in functie de obisnuinta si de toleranta fiecaruia.

Mai multe

Salina

Salina este solutia problemelor tale pentru afectiunile pulmonare si nu numai, acum mai accesibila. Abonament salina care include 10 sedinte de haloterapie, consultatie la medicul specialist pneumolog si spirometrie la suma de 150 ron. Efectele benefice ale unei cure de haloterapie se mentin timp de 6-12 luni sau chiar mai mult, fiind demonstrate prin studii clinice in Anglia,Rusia,Germania,Estonia si Canada.

Mai multe

Diete Personalizate

Realizam diete personalizate in functie de afectiunile prezentate de pacient, constand in regim alimentar, suplimente nutritive si activitate fizica. In functie de carentele existente (de ex: deficit de calciu) se pot recomanda suplimente nutritive care sa acopere necesarul zilnic daca acesta nu poate fi obtinut prin dieta recomandata.

Mai multe